Styrelsen


Kamratföreningens ordförande Anna Stenberg har tidigare arbetat inom MTG och driver sedan tre år WES, ett headhuntingbolag som säkerställer att de bästa kvinnliga kandidaterna inkluderas i varje rekryteringsuppdrag.


Kamratföreningens vice ordförande Günther Mårder arbetar till vardags som VD för Företagarna, Sveriges största företagarorganisation. Tidigare har han varit ekonomisk talesman för Nordnet Bank och arbetat inom Aktiespararna.

Rebecca Lucander

Kamratföreningens kommunikationsansvarige Rebecca Lucander arbetar till vardags som People and Culture Consultant på SAS. Hon skrevs in på Handels 2005 och efter examen startade hon Stiftelsen AllBright.


Kamratföreningens skattmästare Eva Nissén tog examen från Handels 2001 och har sedan dess arbetat på PwC både i Stockholm och New York. Sedan 2008 arbetar hon på Telenor som Financial Controller.


Ann Peyron Östlund är ansvarig för Kamratföreningens mentorprogram och driver ett rekryteringsbolag sedan drygt 10 år tillbaka vilket arbetar med Executive Search (Headhunting) av chefer och specialister.


Ledamot Karl Prytz är idag VD och delägare i Animail - nordens största djurbutik på nätet. Innan dess var Karl marknads och kommunikationschef på Klarna. Karl är engagerad i Kamratföreningens mentorprogram.


Ledamot Mikael Sandström

Ledamot Linus Lundell är marknadschef på Unilever. Han har en tidigare arbetet som varumärkeskonsult och projektledare på LynxEye. Linus är ansvarig för Ekonomgolfen och en del av kommunikationsutskottet.


Kamratföreningens sekreterare Filip Goldmann är till vardags projektledare på Inkludera Invest, en ideell förening med syfte att stärka och sprida lösningar på Sveriges sociala utmaningar.


Ledamot Anna Hesselman har varit revisor och delägare inom PwC under merparten av sitt yrkesliv och är nu verksam som konsult samt styrelseledamot i några bolag.


Ledamot Susanna Verständig är ansvarig för Kamratföreningens programutskott. Hon jobbar till vardags med finans på Walt Disney Company Nordic och har en bakgrund på Industrivärden och PWC.


Ing-Marie Bergqvist arbetar sedan 2012 som organisationskonsult och coach i eget företag på Directa. Under nästan trettio år har hon arbetat som chef och projektledare i bl.a. Posten.


Ledamot Erik Haglöf.


Ledamot Martin Carlsson-Wall arbetar som forskare och lärare på Institutionen för Redovisning och Finansiering.


Ledamot Gustaf Rössner

Maria Paulsson är adjungerad handläggare vid kansliet på Handelshögskolan.

Valberedning och Revisorer


Kamratföreningens revisorer är Mattias Johansson samt Gunnar Ahlström

Carl Viggo Östlund


Valberedning

Sana Alajmovic


Valberedning

Anna Levander


Valberedning