Martin Carlsson-Wall

Ansvarig för Samverkansutskottet
 Martin Carlsson-Wall
 0730-440900

Martin Carlsson-Wall arbetar som forskare och lärare på Institutionen för Redovisning och Finansiering. Hans forskning handlar om ekonomistyrningens roll i innovationsprocesser men berör även ekonomistyrningens roll i tillväxtföretag och professionell idrott.

Vad är ditt bästa minne från Handels?
– Första dagen. Välkomnandet av kårstyrelsen på Stora Trappen, förväntningen i aulan och det enorma pådrag som var med aktiviteter, fester och lite ångest över att behöva läsa matte. Jag minns väldigt tydligt hur det var en väldigt fin augustidag. Solen strålade och just innan jag skulle gå in ser jag en kille som speglar sig i ett gatufönster vid Friskis och Svettis där han rättar till frisyren. Just samma person fick inskrivningsnumret direkt innan mig och vi blev sedan goda vänner och är det fortfarande idag. Överlag gillar jag energin, glädjen och ”ingenting-är-omöjligt-attityden” på Handels.

Vad gör du i Kamratföreningens styrelse?
– I kamratföreningens styrelse är jag ansvarig för samordningen med skolan. Jag har jobbat med skolans alumni-frågor i Sverige och utomlands så det känns roligt att jobba vidare med alumnifrågorna inom ramen för kamratföreningen. De närmsta åren har skolans ledning bestämt att alumnifrågor ska vara ett av de viktigaste utvecklingsområdena för Handels och jag ser fram emot att bygga vidare på den redan starka verksamhet som finns.